Özet

Kadın...

Kadın...

Kadın... 

127'

Polonya, İsveç, 2023

Renkli, Lehçe; Türkçe ayrıntılı altyazı, İngilizce altyazı

Yönetmen: Małgorzata Szumowska, Michał Englert

Senaryo: Małgorzata Szumowska, Michał Englert

Görüntü Yönetmeni: Michał Englert

Kurgu: Jarosław Kamiński

Müzik: Radzimir Dębski

Yapımcı: Klaudia Śmieja-Rostworowska, Bogna Szewczyk-Skupień, Gregory Jankilevitsch, Katarzyna Jordan-Kulczyk, Małgorzata Szumowska, Michał Englert

Yapım: Nomad Films, Plio, Film i Väst, Common Ground Pictures

Oyuncular: Małgorzata Hajewska-Krzysztofik, Joanna Kulig, Mateusz Więcławek, Bogumiła Bajor

Polonya'nın komünizmden kapitalizme geçiş döneminde geçen “...Kadın”, Aniela Wesoły'nin hayatının 45 yılını ve trans bir kadın olarak kişisel özgürlüğünü bulma yolculuğunu kapsıyor. Hayatı boyunca aile hayatında zorluklarla, bulunduğu çevredeyse karmaşık tutumlarla yüzleşen Aniela gerçekte olduğu kişi olmak için ne tür seçimler yapmak zorunda kalacaktır?

Małgorzata Szumowska

Günümüz Polonya sinemasının en önemli yönetmenlerinden Małgorzata Szumowska 1973 yılında Kraków’da dünyaya geldi. Özellikle 2010’lu yıllarda çektiği “Kadınlar”, “…Adına”, “Yüz” ve “Beden” filmleriyle Locarno Film Festivali ve Berlin Film Festivali olmak üzere birçok prestijli festivalden ödüller kazandı.

Michał Englert

1975'te Varşova'da doğan senarist ve yönetmen Michał Englert, aynı zamanda Polonya'nın en çok aranan görüntü yönetmenlerinden biri. Çalışmalarında yeni bir bakış açısı ve yeni bir ifade biçimi arıyor. Małgorzata Szumowska ile uzun süredir birlikte çalışmaktadır.

  • Vizyon Tarihi08 Haziran 2024
  • YönetmenMalgorzata Szumowska
Film Festivali

Oyuncular

Seanslar

Bu tarihte herhangi bir seans bulunamadı!

Filmler